Nacionalna Zajednica Bošnjaka Istre  
Novosti arrow Novosti arrow Izlet u Sarajevo i Goražde
Izlet u Sarajevo i Goražde Ispis E-mail
Četvrtak, 02 Travanj 2009

Bošnjačka nacionalna zajednica za Primorsko-goransku županiju i VBNM za PGŽ organiziraju trodnevni izlet u Podrinje i Sarajevo. Na put se kreće u petak, 19. 06. 2009. godine, a vraća u ponedjeljak, 22. 06. 2009. god.

 Plan putovanja: 
  1. Dan: U petak, 19. 06. polazak  iz Rijeke s Delte u 22 sata. Noćno putovanje autocestom do Slavonskog Broda i nadalje do Sarajeva. (Zaustavljanje prema potrebi putnika i vozača).
 
  1. Dan: Subota, 20. 06. dolazak u Sarajevo, smještaj u hotel, kratki odmor i osvježenje. Cjelodnevni zajednički i individualni obilazaka sarajevskih znamenitosti, te povratak u hotel, večera (i zabava) i noćenje.
 
  1. Dan: Nedjelja, 21. 06. nakon doručka izlet u Višegrad, Goražde i  Foču. Razgledanje podrinjskih gradova, njihovih znamenitosti i krajolika uz organizirani ručak (najvjerojatnije u Goraždu). Povratak u Sarajevo, večera (i zabava) i noćenje.
 
  1. Dan: ponedjeljak, 22. 06. nakon doručka polazak prema Tuzli uz usputno zadržavanje u Kladnju. Po dolasku u Tuzlu, zajednički obilazak tuzlanskih znamenitih mjesta, te individualni ručak. U ranim popodnevnim satima kretanje put Rijeke. U Rijeku bi trebali stići oko 22 sata.
 Svi zainteresirani mogu se javiti na službeni E-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript i Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript   kao i na tel: 098-9626-715;      091-782-4108;     091-688-6523 Cijena aranžmana na bazi 40 putnika je 130 EUR-a (cijena nije komercijalna, dakle plaćaju se samo stvarni troškovi autobusa i smještaja – ukupni troškovi podijeljeni na broj putnika). 

Molimo sve zainteresirane da se što prije prijave kako bismo mogli valjano izvršiti pripreme putovanja.

 (Molimo da prilikom  prijave navedete točno ime, prezime i datum rođenja radi police osiguranja, te da uplatite rezervaciju najmanje 50% od cijene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana prije polaska na put)

 

S poštovanjem,

 

I.O. BNZ za PGŽ

i

VBNM za PGŽ

 

 
« Prethodna   Sljedeća »