Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/nzbi/public_html/includes/joomla.php on line 829
Nacionalna Zajednica Bošnjaka Istre - Bosansko sijelo uz bogate stolove u Labinu
Nacionalna Zajednica Bošnjaka Istre  
Novosti arrow Raša arrow Bosansko sijelo uz bogate stolove u Labinu
Bosansko sijelo uz bogate stolove u Labinu Ispis E-mail
Utorak, 02 Prosinac 2008

U organizaciji Sekcije žena Nacionalne zajednice Bošnjaka Istre, ogranka Labin, u noćnom baru Ritz održano je 29. studenog Bosansko posijelo. Gosti su na druženje došli iz Labina, Raše, Potpićna, Pule i Rijeke. Organizatorica večeri i domaćica bila je Ramiza Ikanović, inače predsjednica Sekcije žena, koja je animirala žene da priprave bošnjačke slane i slatke specijalitete, te su posjetitelji koji su se odazvali u velikom broju mogli uživati u bosanskim delicijama. Stručnog žirija za ocjenjivanje jela nije bilo već su to bili svi posjetitelji koji su se složili da su jela vrlo ukusna, pa su sve sudionice ove kulinarske izložbe dobile za to zahvalnice.

Iako je kao i ostale žene dobila zahvalnicu ipak je izdvojena prošlogodišnja najbolja kuharica Hanka Vehabović, koja je i ove godine pokazala svoju kreativnost u spravljanju jela. Gosti iz Pule i Rijeke bili su ugodno iznenađeni ovim druženjem, te su između ostalog istaknuli da takva druženja u gradova iz kojih dolaze (Pula i Rijeka) nisu uobičajena, kao ni na razini Hrvatske, pa su se iskreno zahvalili organizatorici na pozivu da uveličaju Bosansko sijelo u Labinu. Dodajmo i to da zahvalnice nisu dobile samo kuharice, već svi koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ovog druženja, pa čak i vlasnik, izbacivači i konobari Ritza. Zabava se nastavili uz bogatu lutriju uz živu muziku do ranih jutarnjih sati. Voditelj večeri bio je neizostavni legenda Mrga.

 
Sljedeća »