Nacionalna Zajednica Bošnjaka Istre  
Novosti arrow Novosti arrow In memoriam: Džemo Šehić
In memoriam: Džemo Šehić Ispis E-mail
Četvrtak, 21 Svibanj 2015

Dragi Džemo,

nekoliko nas iz Nacionalne zajednice Bošnjaka Istre sinoć smo bili u Tvom toplom domu. Tamo smo zatekli puno Tvojih prijatelja, susjeda, rodbine, kolega s posla. Svi smo se u ovim tužnim trenucima htjeli naći uz tvoju suprugu Suadu i kćerke Alenu i Aidu. Da si i Ti bio s nama uvjerio bi se koliko si poštovan i voljen.

I doista, dragi Džemo, poznavali smo te kao poštena, vrijedna, plemenita čovjeka, čovjeka humanista i nadasve borca za svoju obitelj, svoje poznanike, prijatelje, sunarodnjake. Pomagao si u bolesti, u zbrinjavanju, u zapošljavanju, nesebično si se zalagao i u dobru i u teškim trenucima. Zbog toga smo te mi u Nacionalnoj zajednici Bošnjaka Istre izrazito cijenili. Bio si naš član od povjerenja, pouzdanja, akcije, čovjek sa stavom, član s kojim smo se iskreno ponosili.

Bio si čovjek, plemenit, suosjećajan, nisi se suzdržavao iskazivati svoju ljubav prema supruzi i kćerkama. O kćerkama si volio često govoriti. Neizmjerno si se ponosio s njima. Ushićeno si pričao o njihovim školskim, sportskim i poslovnim uspjesima koje je teško postizati u današnje vrijeme. Stalno si isticao svoju zahvalnost što su tvoje tri cure takve.

Dragi Džemo, zadnjih godina, kada te napala zloćudna bolest, stalno si govorio ne dam se, borim se. I borio si kao pravi sportaš u najtežim utakmicama. Na žalost, u životu nam je suđeno da neke utakmice i izgubimo.

Ne žalosti se dragi Đemo, tvoja supruga, tvoje kćeri, zet i unuka te rodbina i mnogobrojni prijatelji zahvalni su ti što su imali priliku poznavati te i s tobom živjeti ovozemaljski život. Sretni smo da nas na drugom svijetu dočekuje čovjek kakav si ti.

Neka Ti je laka istarska zemlja u koju si donio plemenitu bosansku dušu!

 Image

Zadnja Promjena ( Petak, 22 Svibanj 2015 )
 
« Prethodna   Sljedeća »