Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/nzbi/public_html/includes/joomla.php on line 829
Nacionalna Zajednica Bošnjaka Istre
Nacionalna Zajednica Bošnjaka Istre  
Novosti arrow Novosti arrow Održana redovna izborna Skupština
Održana redovna izborna Skupština Ispis E-mail
Nedjelja, 08 Lipanj 2014

Redovna izborna Skupština NZBI održana je u srijedu 04.06.2014. godine u Domu hrvatskih branitelja u Puli sa početkom u 19 sati. Osim delegata predstavnika iz Ogranaka Skupštini su nazočili kao gosti i članovi Programskog savjeta NZBI. Nakon podnesenog Izvješća o radu predsjednika i Izvršnog odbora, Financijskog izvještaja i Izvještaja Nadzornog odbora za mandatno razdoblje Skupština je jednoglasno usvojila sva izvješća. Kroz diskusiju delegati su naglasili da je NZBI uređena organizacija te da je trošenje financijskih sredstava transparentno i u skladu sa Zakonom.

Nakon izvješća delegati su izabrali novo vodstvo NZBI u slijedećem četverogodišnjem mandatu. Za predsjednika je izabran Senad Pršić, za dva dopredsjednika izabrani su prof.dr.sc. Jusuf Šahanović i Merim Omanović, dok su za članove Izvršnog odbora izabrani predsjednici Ogranka što je u skladu sa Statutom NZBI.

Izvješće o radu predsjednika NZBI možete pročitati ovdje.

Isti dan, nakon Skupštine NZBI pristupili su članovi Ogranka Pula te održali  redovnu izbornu Skupštinu za Ogranak Pula. Članovima Ogranka Pula predsjednik Džemil Šehić podnio je Izvještaj o radu predsjednika i Izvršnog odbora Ogranka Pula za mandatno razdoblje te im se zahvalio na dosadašnjoj suradnji uz napomenu da zbog zdravstvenih razloga ne može više obavljati funkciju u zajednici. Na Skupštini je predloženo da se Džemilu Šehiću zbog posebnih zasluga u radu dodijeli zahvalnica.

Za novog predsjednika Ogranka Pula izabran je dr.med. Ahmed Makota, za blagajnicu izabrana je dr.med. Mina Salihagić i za tajnicu Mirela Čaušević.

Nakon toga, naša Folklorna sekcija “Merak” iz Raše koja je dobila  prošle godine priznanje od Općine Raša  za doprinos u očuvanju naše kulturne baštine te promocije Općine Raša izvela je nekoliko koreografija, a naša izvanredna Jasmina Makota počastila nas je savršenom izvedbom sevdalinki dok ju je na harmonici pratio virtuoz Andrej Pezić.

Kliknite da bi otvorili sliku!
Kliknite da bi otvorili sliku!
Kliknite da bi otvorili sliku!
Kliknite da bi otvorili sliku!
Kliknite da bi otvorili sliku!
Kliknite da bi otvorili sliku!
Kliknite da bi otvorili sliku!
Kliknite da bi otvorili sliku!
 

 

Zadnja Promjena ( Utorak, 10 Lipanj 2014 )
 
« Prethodna   Sljedeća »