Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/nzbi/public_html/includes/joomla.php on line 829
Nacionalna Zajednica Bošnjaka Istre - Vijesti iz Bosanske doline piramida
Nacionalna Zajednica Bošnjaka Istre  
Novosti arrow Novosti arrow Vijesti iz Bosanske doline piramida
Vijesti iz Bosanske doline piramida Ispis E-mail
Nedjelja, 19 Siječanj 2014

Poštovani posjetitelji naše stranice,

u potpunosti Vam prenosimo vijesti iz bosanske doline piramida. 

EKSKLUZIVNO: DR. EMOTO POTVRDIO VANREDNOST VODE IZ BOSANSKE DOLINE PIRMIDA

Mjesečni izvještaj za januar donosi:

  • Dr. Emoto potvrdio vanrednost vode iz Bosanske doline piramida .
  • National Geographic pod istragom savezne vlade SAD zbog ‘mita i korupcije’ u Egiptu - dogovor Zahija Hawasa i National Geographica na štetu Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”
  • Predstavljanje projekta istraživanja Bosanske doline piramida u Sloveniji i Hrvatskoj

 

DR. EMOTO POTVRDIO VANREDNOST VODE IZ BOSANSKE DOLINE PIRAMIDA

 

Vodeći svjetski istraživač molekularne strukture vode Masaru Emoto iz Japana svoju karijeru posvetio je proučavanju vode kao žive materije na koju utiču muzika, energije, osjećaji, intonacije ili vibracije. Emoto je usavršio i tehniku fotografiranja kristalnih struktura vode te objavio nekoliko knjiga o ovoj tematici. Rezultati snimanja vode iz Bosanske doline piramida su fascinantni i ukazuju na vanrednost uzoraka iskazanu savršenim heksagonalnim kristalima!
Fondacija je poslala nekoliko uzoraka iz Bosanske doline piramida kao i uzorke gradske vode iz Visokog. Analize su pokazale i dokazale da kristalna struktura vode iz Bosanske doline piramida u potpunosti odgovara strukturama voda koje su izložene Mozartovoj muzici ili budističkoj molitvi te da voda iz Bosanske doline piramida ima istu kristalnu strukturu kao sveta Zem zem voda iz Saudijske Arabije!
S druge strane, gradska voda iz Visokog u potpunosti je ista kao i gradska voda iz New Yorka, Tokija ili nekog drugog grada, odnosno, riječ je energetski ‘mrtvoj’ vodi s prisustvom klora i teških metala. 
Više informacija: http://piramidasunca.ba/bs/aktuelnosti/item/9073-ekskluzivno-emoto-potvrdio-vanrednost-vode-iz-bosanske-doline-piramida.html

 

NATIONAL GEOGRAPHIC POD ISTRAGOM SAVEZNE VLADE SAD ZBOG ‘MITA I KORUPCIJE’ U EGIPTU

 

Najpoznatiji svjetski tv kanal National Geographic trenutno je, uz ‘faraona’ Zahija Hawasa, glavni akter skandala i (ne)djela u vezi s plaćanjem prava na ekskluzivitet, a posljedice ovog koruptivnog djela nisu zaobišle ni Fondaciju “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”. Naime, National Geographic je, zbog dogovora s Hawasom, a koji je bio jedna od njihovih vodećih programskih ‘zvijezda’, neistinito i pristrasno izvještavao o projektu istraživanja Bosanske doline piramida. Vodeći se instrukcijama i savjetovanjima ‘faraona’ Hawasa, National Geographic je u nekoliko navrata potpuno neobjektivno i bez naučnih činjenica prezentirao rad Fondacije na lokacijama u Visokom. Najnovija afera koja uključuje i pozamašne sume novca isplaćene Hawasu napokon je otkrila stvarne motive ovakvog negativnog izvještavanja National Geographica o Bosanskoj dolini piramida.
Više informacija: http://piramidasunca.ba/bs/google-zanimljivosti/item/9069-national-geographic-pod-istragom-savezne-vlade-zbog-mita-i-korupcije-u-egiptu.html

 

PREDSTAVLJANJE PROJEKTA ISTRAŽIVANJA BOSANSKE DOLINE PIRAMIDA U SLOVENIJI I HRVATSKOJ

Osnivač Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” dr. Semir Osmanagić održat će od 21.-26. januara niz predavanja u Sloveniji i Hrvatskoj. Dr. Osmanagić će tako gostovati u Mariboru, Ljubljani, Izoli, Kopru, Umagu, Buzetu i Zagrebu.

  • 21. januar – Umag (Hrvatska), Gradska knjižnica, 20.00 sati
  • 22. januar – Koper (Slovenija), Fakultet za menagment, Cankarjeva 5, 18.00 sati
  • 23. januar - Maribor (Slovenija), Mariborska knjižnica, Ratovski trg 2, Svečana dvorana, 18.00 sati
  • 24. januar - Ljubljana (Slovenija), “Cankarjev Dom”, Prešernova cesta 10, 19.00 sati
  • 25. januara – Buzet (Hrvatska), Pučko otvoreno učilište, 12.00 sati
  • 25. januara – Zagreb (Hrvatska), Weglow centar, 18.00 sati

 

File written by Adobe Photoshop¨ 5.2
VODA IZLOŽENA MOZARTOVOJ SIMFONIJI N0 40

 

http://files.myopera.com/philamzhu/blog/molekul-zam-zam.jpg
ZEM ZEM VODA

 

File written by Adobe Photoshop¨ 5.2
VODA IZLOŽENA BUDISTIČKOJ MOLITVIVODA IZ BOSANSKE DOLINE PIRAMIDAGRADSKA VODA IZ VISOKOG

 

 


Zadnja Promjena ( Subota, 08 Veljača 2014 )
 
« Prethodna   Sljedeća »