Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/nzbi/public_html/includes/joomla.php on line 829
Nacionalna Zajednica Bošnjaka Istre
Nacionalna Zajednica Bošnjaka Istre  
Novosti arrow Novosti arrow Susret predstavnika Biznis Servis Centra, predstavnika NZBI i poduzetnika Bošnjaka iz Istre
Susret predstavnika Biznis Servis Centra, predstavnika NZBI i poduzetnika Bošnjaka iz Istre Ispis E-mail
Petak, 22 Prosinac 2006

Dana 06.12.2006. održan je susret predstavnika Biznis Servis Centra zeničko-dobojskog kantona, predstavnika NZBI i poduzetnika Bošnjaka iz Istre. Sastanak se održao u prostorima restorana bravarskog obrta Metalac. Naši poduzetnici pokazali su veliki interes za širenje svojeg poslovanja na područje BiH što ukazuje na nužnu potrebu organizacije ovakvih susreta.

Veliki interes za ovaj susret su iskazali i mediji.

<img src="http://www.nzbi.hr/images/stories/glas%20istre%20%28small%29.jpg" align="left" hspace="6" alt="Image" />

Dobili smo i zahvalu Biznis Servis Centra zeničko-dobojskog kantona i poziv za sudjelovanje na "Sajmu industrije".

"Zelim da Vas srdacno pozdravim i jos jednom se toplo zahvalim za gostoprimstvo i odlicno organizirani sastanak koji nam je omogucio da se sretnemo i upoznamo sa bosanskim privrednicima u Istarskoj zupaniji. Misljenja sam da je sastanak bio jako uspjesan prvenstveno zbog mogucnosti za buducu direktnu poslovnu saradnju izmedju preduzeca iz Istre i ZDK. Razmijenili smo dosta informacija, biznis karti i kolege već pripremaju odredjene ponude i zahtjeve koji ce biti proslijedjeni na adrese preduzeca u skladu sa izrazenim interesovanjem."
 
BIZNIS SERVIS CENTAR ZDK
Salih Alispahic
Svi zainteresirani za posjet "Sajmu industrije" mogu ispuniti prijavu  i obavijestiti NZBI radi organiziranja i zajedničkog sudjelovanja na Sajmu.
Obrazac prijave nalazi se ovdje:
Zadnja Promjena ( Petak, 22 Prosinac 2006 )
 
« Prethodna   Sljedeća »