Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/nzbi/public_html/includes/joomla.php on line 829
Nacionalna Zajednica Bošnjaka Istre
Nacionalna Zajednica Bošnjaka Istre  
Novosti arrow Novosti arrow Održana redovna izborna Skupština NZBI Ogranak Poreč
Održana redovna izborna Skupština NZBI Ogranak Poreč Ispis E-mail
Utorak, 08 Listopad 2013
 
Na redovnoj izbornoj Skupštini NZBI ogranak Poreč održanoj 09. septembra/rujna 2013.godine u hotelu Poreč u Poreč Skupština je jednoglasno za predsjednika ogranka Poreč izabrala Amira Rešidovića dok je za tajnika ogranka izabran prof.dr.sc. Jusuf Šehanović, a za blagajnicu izabrana je  Emina Ikotić.

Predsjednik prof. dr.sc. Jusuf Šehanović podnio je izvješće o radu Ogranka i NZBI-a u razdoblju od zadnje sjednice Izborne skupštine. U svome izlaganju naročito se osvrnuo na Organizaciju i funkcioniranje NZBI-a, programima i projektima koje realizira NZBI i Ogranak Poreč, problemima s kojima se susreće NZBI i Ogranak Poreč, a koje je najviše uzrokovala BDSH braće Hodžića i njihovo osnivanje paralelnih bošnjačkih zajednica po općinama i gradovima Istarske županije.

Amir Rešidović profesionalni je muzičar, a njegovoj bogatoj biografiji upisani su mnogobrojni nastupi diljem Hrvatske, a i šire. Član je Hrvatskog društva skladatelja, Hrvatske glazbene unije, majstor borilačkih vještina, hrvatski branitelj, poliglot, a povrh svega on je nadasve dobar i sretan čovjek. Kako sam kaže razlog učlanjivanja u našu zajednicu, iako su ga mnoge političke stranke i ini vrbovali, on je ostao dosljedan svojim principima, a u našoj zajednici vidi mogućnost da kroz zajedništvo i na svoj poseban način doprinese očuvanju naše kulturne baštine. 

Novoizabranom predsjedniku želimo puno uspjeha u daljnjem radu.  

 Uzorak Slike

Amir Rešidović 

 

Zadnja Promjena ( Srijeda, 09 Listopad 2013 )
 
« Prethodna   Sljedeća »