Nacionalna Zajednica Bošnjaka Istre  
Novosti arrow Novosti arrow Održana redovna izborna Skupština NZBI Ogranak Poreč
Održana redovna izborna Skupština NZBI Ogranak Poreč Ispis E-mail
Utorak, 08 Listopad 2013
 
Na redovnoj izbornoj Skupštini NZBI ogranak Poreč održanoj 09. septembra/rujna 2013.godine u hotelu Poreč u Poreč Skupština je jednoglasno za predsjednika ogranka Poreč izabrala Amira Rešidovića dok je za tajnika ogranka izabran prof.dr.sc. Jusuf Šehanović, a za blagajnicu izabrana je  Emina Ikotić.

Predsjednik prof. dr.sc. Jusuf Šehanović podnio je izvješće o radu Ogranka i NZBI-a u razdoblju od zadnje sjednice Izborne skupštine. U svome izlaganju naročito se osvrnuo na Organizaciju i funkcioniranje NZBI-a, programima i projektima koje realizira NZBI i Ogranak Poreč, problemima s kojima se susreće NZBI i Ogranak Poreč, a koje je najviše uzrokovala BDSH braće Hodžića i njihovo osnivanje paralelnih bošnjačkih zajednica po općinama i gradovima Istarske županije.

Amir Rešidović profesionalni je muzičar, a njegovoj bogatoj biografiji upisani su mnogobrojni nastupi diljem Hrvatske, a i šire. Član je Hrvatskog društva skladatelja, Hrvatske glazbene unije, majstor borilačkih vještina, hrvatski branitelj, poliglot, a povrh svega on je nadasve dobar i sretan čovjek. Kako sam kaže razlog učlanjivanja u našu zajednicu, iako su ga mnoge političke stranke i ini vrbovali, on je ostao dosljedan svojim principima, a u našoj zajednici vidi mogućnost da kroz zajedništvo i na svoj poseban način doprinese očuvanju naše kulturne baštine. 

Novoizabranom predsjedniku želimo puno uspjeha u daljnjem radu.  

 Uzorak Slike

Amir Rešidović 

 

Zadnja Promjena ( Srijeda, 09 Listopad 2013 )
 
« Prethodna   Sljedeća »