Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/nzbi/public_html/includes/joomla.php on line 829
Nacionalna Zajednica Bošnjaka Istre
Nacionalna Zajednica Bošnjaka Istre  
Novosti arrow Novosti arrow Konferencija časnika gradova Jadrana
Konferencija časnika gradova Jadrana Ispis E-mail
Petak, 06 Listopad 2006
"Konferencija časnika gradova Jadrana" šest susjednih zemalja (Albanija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Italija i Hrvatska) ove godine kao 6. konferencija održana je u gradu Riminiju u Italiji i to u vremenu 29.09.-01.10.2006.godine.

Kao počasni gost učestvovala je delegacija N.Z.B.I. sa svojom delegacijom od tri člana ,inače članovi delegacije su ujedno i članovi "Udruge bošnjaka branitelja domovinskog rata Hrvatske ogranak Pula i Istarske županije".Delegaciju su sačinjavali bojnik Sakib Imširević,predsjednik udruge branitelja Sead Balić i tajnik udruge branitelja Ademi Zekerija.

6. konferencija u Riminiju zacrtala je šest teza na ovogodišnjem zasjedanju: Prihvaćanje antiterorističke deklaracije, Ekološka zaštita i povećana kontrola iskorištavanje minerala i prolaza Jadranom, Zaštita turizma i usvajanje Plavih zastava na plažama gradova, Zajedničko učešće i pomoć kod gašenja požara, zaštitna deklaracija pojavama opijuma, droge i pijanstva, Bratimljenje gradova i povezivanje gradonačelnika i čelnih ljudi gradova jadrana.

Naša delegacija je lijepo i sa simpatijama primljena.Aktivno je uzela učešće u raspravama o važnim temama.Našoj delegaciji su uručeni prigodni darovi i "SPOMEN POVELJA" prigodom šeste konferencije časnika gradova Jadrana.(O.DŽ.)
Image
Zadnja Promjena ( Srijeda, 18 Listopad 2006 )
 
« Prethodna   Sljedeća »