Nacionalna Zajednica Bošnjaka Istre  
Novosti arrow Novosti arrow Rezultati izbora za članove predstavničkih tijela u jedinicama lokalne i regionalne samouprave
Rezultati izbora za članove predstavničkih tijela u jedinicama lokalne i regionalne samouprave Ispis E-mail
Utorak, 12 Srpanj 2011

 

U nedjelju 10. srpnja 2011. godine održani su Izbori za članove predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave Istarske županije.

Rezultate izbora možete pogledati ovdje.

Rezultati izbora po biračkim mjestima za Vijeće bošnjačke nacionalne manjine na nivou Istarske županije.

 Rezultati izbora za Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Pule. 

Za predstavnika bošnjačke nacionalne manjine u Gradu Buzetu izabran je prof. Muhamed Muratagić.

U Gradu Vodnjanu u popisu birača ima upisana 166 birača, te je ukupno glasovalo 36 birača, pri tom je utvrđeno 36 važećih i  0 nevažećih listića, a sukladno broju dobivenih glasova za predstavnika izabran je Almir Bektić.

Općinsko izborno povjerenstvo za Općine Kršan i Pićan (biračko mjesto u prostorijama mjesnog odbora Potpićan) utvrdilo je da Općina Kršan ima u popisu birača upisana 123 birača bošnjačke nacionalne manjine te da je na izborima za predstavnika bošnjačke nacionalne manjine za Općinu Kršan ukupno glasovao 21 birač, od čega je bilo 13 važećih glasačkih listića te 8 nevažećih listića.
Ujedno i jedini kandidat Esad Čolić dobio je 13 glasova.

 Općinsko izborno povjerenstvo za Općinu Raša (biračko mjesto u prostorijama općine Raša) utvrdilo je da Općina Raša ima u popisu birača 194 birača bošnjačke nacionalne manjine, te je na izborima ukupno glasalo 69 birača (1 listić nevažeći), te je od dvoje kandidata izabran Jasmin Mahmutović s 37 glasova.

Zadnja Promjena ( Utorak, 26 Srpanj 2011 )
 
« Prethodna   Sljedeća »