Nacionalna Zajednica Bošnjaka Istre  
Novosti arrow Novosti arrow Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Istarske županije- Izvješće o radu za razdoblje 2007.-2011.
Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Istarske županije- Izvješće o radu za razdoblje 2007.-2011. Ispis E-mail
Četvrtak, 12 Svibanj 2011

Sveukupni radni i programski učinak Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Istarske županije u mandatnom razdoblju od 2007.-2011. godine, iskazan je kroz ovo izvješće. Ovo izvješće pokazatelj je ostvarenih programskih, radnih i drugih postavljenih ciljeva kao i  financijskih ograničenja u kojima je djelovalo. U protekle četiri godine djelovanje VBNM Istarske županije obilježilo je niz pozitivnih promjena. Na osnovu realiziranih programa i rada vidljivo je da je Vijeće opravdalo svoje postojanje jer je steklo vrijedno iskustvo funkcioniranja savjetodavnog tijela Županijskom vijeću.
Sa zadovoljstvom se konstatira da je Vijeće s NZBI u Istarskoj županiji steklo ugled organiziranog i aktivnog subjekta u stvaranju dobrih uvjeta djelovanja i rada manjinskih asocijacija u Istarskoj županiji prenoseći tu praksu i na cijelu Republiku Hrvatsku.


Ovdje možete preuzeti cjelovito Izvješće o radu Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Istarske županije za razdoblje od 2007. do 2011. godine.

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 12 Svibanj 2011 )
 
« Prethodna   Sljedeća »